ОЛХ: 52 просмотра 1 - подписка. Изменил анонс книги:
Ламінована палітурка, лясе, якісний друк на кремовому папері (Lux Cream, Фінляндія).
Зміст: повісті "Абітура президентів", "Магістри Гетьманату", "Спартанець". (336стор.).
Якщо цікавить соціальна фантастика, або просто мрієте про славетне майбутнє України, або шукаєте відповіді: як виховувати владу, щоб вона не крала і не перетворювалася у диктатуру - ця книга саме для вас.
Гетьманат - вищий навчальний заклад, де вчаться майбутні президенти країни (так-так, у майбутньому Україна має "президентів запасу").
"Ми не можемо керувати виборцями: охлос завжди робить те, до чого звик – дивує, на те й демократія. Але є можливість загнати претендентів у такі межі, що популіст тисячу разів подумає перш ніж розкриє рота, щоб обіцяти нездійснене". (пряме рішення основної проблеми демократії: виборцям здається, що правий той, хто гучніше, а не той, хто правий).
Це дуже якісна (тверда!) НФ у стилі Азімова, Хайнлайна і Саймака. Приємним бонусом - дружній тролінг братів Стругацьких ("головне лишається на Землі" (с))
Якщо шукаєте паперового друга або книгу для роздумів, купуйте, це саме те, що вам треба.
У приватньому повідомленні можу дати посилання на сайт, де книгу можна прочитати безкоштовно. Пишіть, питайте, завжди тут.

Касаемо Азимута: далёк от мысли, что 3249 (число просмотров первой иллюстрации) хотя бы примерно соответствует числу читателей (иначе был бы хоть какой-то отклик, к примеру: "хочу такое увидеть в кино!"
). Но корреляции между числом просмотров и числом читателей быть, посему (пока вы все тут) наверное сегодня-завтра выложу тут полную версию "Каменный мотор". Прошло 9 лет, но я до сих пор уверен, что этот роман - лучшее, что можно прочесть на русском языке.