Сильно_Грамотный писал(а):
От бачте, яка штука: я ніколи не ходжу посиланнями, які ведуть на якісь малознайомі мені речі, тим більше російськомовні. Вони мені геть нецікаві. Вам хочеться навіщось залишити посилання на москальський ресурс - хто ж вам заборонить? Але переходити туди - дякую, я надто поважаю свій час.
Сильно_Грамотный писал(а):
А вести перемовини з упорядником я не в змозі. Може, ви спробуєте — якщо перекладаєте з англійської?
Вести перемовини з англомовним автором про те, щоб хтось перекладав навіть не його текст, а його російський переклад? Дякую, дуже дякую, я такими дурницями не бавлюся

Взагалі кажучи, я всієї цієї історії не розумію. Якщо ви хочете пояснити авторові, що він, на вашу думку, робить не так, невже не можете самі, своїми словами стисло це пояснити? В чому сенс давати посилання на чийсь довжелезний текст, який все одно мало хто прочитає? Чи ви гадаєте, що думка якогось хріна з російськомовної гори авторові здаватиметься авторитетнішою за вашу думку? Так навряд чи. (Хоча я все одно, хоч бийте мене, не погоджуюся з багатьма вашими зауваженнями

).