Чіпщик Драйль писал(а):
Одне питання одразу ж спало на думку після кінця роботи: наскільки Марті не залежний від того, що пише Олена? Задумка в тому, що дівчина створила фентезійний світ і тепер керує виключно долею Мері Сью, а всі інші персонажі роблять усе, що тільки можна?
Дякую за відгук! Радий що вам сподобалося. Питання чи автор повністю керує створеним їм світом та персонажами, чи тільки дає їм життя, а далі вони живуть практично самі — складне. В цьому випадку, скоріш за все Олена повністю керує головною героїнею, бо ототожнює себе з нею, а от другорядні герої, хоч і мають притримуватися головної лінії сюжету та "підігрувати" головній героїні, але за ними Олена вже не слідкує так ретельно, тож вони вже щось можуть і самі робити. Інший варіант: це тільки Марті такий особливий, бо його винайняв дух Літератури, який терпіти не може Мері Сью.
Цитата:
П.С. А сам Автор bb020 очікує зустріч з Оленою та Марті (а може навіть з Мері Сью)?

Чесно скажу, полишив Марті, Олену та Мері де вони є і пішов писати іншу історію не пов'язану з ними. Бо вона дуже просилася. Тому не знаю, що там далі може бути з цими героями. Навряд чи, я повернуся до них, бо, як на мене, там вже все завершено. Але, можливо, Марті та світ у якому він живе, ще з'являться у якомусь іншому творі. Бо той Марті - ще та штучка. Марті-Мандрівник між Світами.