Прокрастинатор писал(а):
Так що ж із Пандою Віталькою трапилося?
З того, що бачила героїня, його затримала поліція. Думаю, що в тому світі наша поліція знає, що робити з суперлиходіями
Вгадай писал(а):
Вітаю. Сподобалася, легко читається. Цікава ідея. Щасти
Дякую!
Солнечный зайчик писал(а):
А хто той пан Панда і навіщо тим злодіям гроші та дорогоцінності, якщо вони й так будь-який товар можуть винести з магазину?
З такими здібностями краще піти в розвідники й вивідувати технологічні чи військові таємниці...
Мій твір іронізує над супергероїкою (так, можливо я недостатньо це розкрив/розкрила, мій косяк), в тому числі над кліше "злочини заради злочинів", ну і що злочинець обов'язково якийсь злий геній, який експериментував на собі. А ще оце кліше, що якийсь дорогоцінний камінь достатньо вставить в будь-яку пушку і все, вона потужна... (це, напевно, я взагалі не згадав/згадала, але було в задумі, що знову мій косяк)
Загалом, я не сперечаюся що це все явні недоліки мого твору, але маю готовність обговорювати такі моменти

Лана писал(а):
Перегони кульових блискавок - це весело і здається, оригінально
Дякую!
Лана писал(а):
ще би епічну битву тих блискавок-людей саме в кульовій подобі, ммм
Був такий задум, але мені не вдалося, тож наразі так. Можливо, колись буде розширена версія оповідання з махачем і розкриттям злодія...
Лана писал(а):
це удавість гг на початку
Удачливість? Якщо так, то це трохи іронії над супергероїкою. Як вже казав/казала вище, це дійсно могло в мене не дуже вдатися.
Лана писал(а):
Вона флегматка, так?
Скоріше, вона задумувалась як людина у субдепресивному епізоді. Звідсіля і срач, який вже не сприймається, і нікуди вона не пішла з тою силою через те саме, бо якщо складно дійти у магазин, то похід до лікарів то взагалі дуже важка задачка. А далі вже почався страх перед тим, що вона остаточно втратить себе, ну і під кінець вже совість як вона є.
Лана писал(а):
Ну і не зовсім зрозуміло: в неї стріляли, вона впала, потім їй нічого. Це теж блискавковий імунітет?..
Так. Це була зброя, яка примусово перетворює з блискавки у людину. Тому вона впала (як людина), але від того нічого їй не було (принаймні, нічого такого, що б впадало в око). Якби в блискавку вистрілили звичайною кулею, то їй би нічого не було, спрацював би блискавичний імунітет.
Всім ще раз дякую, в тому числі за критику! Визнаю, що дійсно певні моменти можуть бути зрозумілі мені, але не зрозумілі з тексту. Тож така критика викликає в мене лише радість. Та й обговорювати якісь моменти з тексту я теж люблю.