Роланд писал(а):
Шановні, підкажіть-но мені, до кого варто звертатися з технічними проблемами? Уперше беру участь у цьому конкурсі, і щось ніяк не второпаю вашу "магічну" систему оцінювання

План в мене був простий: прочитати половину оповідань і проголосувати, потім прочитати другу половину і проголосувати. Наче нічого складного. Половина прочитана, заходжу у вкладку голосування, а там починається якась "магія". Чому до голосування лише кілька творів доступні? А де всі інші? Їх же 20+ наче... Чи так і має бути, і не треба голосувати за кожен твір? Завчасно дякую за відповідь.
P.S. Якщо десь на форумі є тема з інструкцією по голосуванню, чи шось таке), будь ласка дайте посилання і я більше не буду задавати дурних питань

Тема з інструкцією з голосування - це
правила конкурсу.
Цитата:
6.4.1. Після завершення прийому оповідань на сторінці розділу «Конкурс» у кожного Учасника з’явиться клавіша «Голосування», натиснувши на яку, Учасник зможе входити у свій суддівський бюлетень упродовж усього терміну голосування.
Бюлетень містить:
список оповідань (посилання на них),
віконця вибору оцінок,
кнопки «Зберегти» й «Відправити».
До 19 вересня триває перший тур. Усі твори конкурсу зараз читати не обов'язково. Бо кожен учасник має власний список для голосування. У ньому 13 оповідань, які ви маєте оцінити.
Я так розумію, свій список для голосування ви вже побачили. Тепер треба виставити оцінки, тобто 0 / 1. При цьому має бути принаймні одна 1 і один 0 (загальна кількість 1 і 0 не регламентується).
Сподіваюся, що ваше оповідання потрапить до другого туру, тобто до фіналу, де треба буде виставити оцінки від 1 до 7 усім оповіданням, які вийшли у фінал.
А питання до адміністрації можна поставити у цій гілці.Бажаю вам удачі!