Калісто?
Ну ок, по ходу мій здогад був правильним і автор дуже хоче, щоб його впізнавали за авторськими помилками)))
Цитата:
Їжа на станції не відрізнялася різноманітністю, бо запаси сировини для синтезу та органічної їжі вже були близькі до вичерпання. Новий транспорт із продуктами мав прибути за два тижні. Василь не переймався, і з насолодою поїв блюда середземноморської кухні - спагеті із оливками, грецький салат з бринзою та грецькі канапки.
Ну от не хило в них так продукти закінчуються.
Цитата:
Я Джон Сміт, і я слів не вітер не кидаю.
Це не єдиний Джон Сміт на цьому конкурсі)))
І далі до психологічного портрету Джона. Він псих, покидьок і т.д. Як він пройшов медогляд перед польотом? Ну ок, припустимо цивілізація розвинулась на стільки, що до Юпітера долетіти - все одно, що в Польшу на заробітки поїхати.
Цитата:
зчитав інформацію тридцятидворічним кодом
А днем народження коду вважається час компіляції, чи написання?))
Спочатку пишете:
Цитата:
Хтось регулярно проникає до мережі та копіює дані. Мало того, не залишає жодних слідів!
А потім:
Цитата:
продивлялася логи, хто дивився мій профіль. І побачила серед логів "невизначений користувач".
ну от серйозно, думаєте хакери такого рівня залишать після себе логи?
А потім Василь та його помічник Котигорошко легким порухом знаходить метод, канал проникнення, та ще й встановлює, що це чужоземна логіка.
Який просунутий помічник їй богу...
Цитата:
Діонісій встав з місця.
А куди дівся Аполоній?
Цитата:
Я думала переїхати кудись. Щоб не жити з ним на одній планеті… А натрапила на його копію.
Всі мужики козли, але ти сонечко, Вася! Знімай штани!
А Еллі знає толк в тому, як знімати хлопців. Хвалю.
Дякую, посміялася.
Дайте більше фарсу і буде гарне комічне оповідання.