Дякую за відгуки.
Таргард писал(а):
О, я уявив собі Сингапур...Концепт міста у парку/лісі. Я бував там у науковому музеї та бачив ті проекти про місто через двісті років, де будинки ледь пробиваються крізь зелень! Навіть у житлах людей усе буде зелено!
Дякую!
О... 220 років... Страшне. А так хотілось би пожити ще й за свого життя...
До речі, Віктор Близнець теж хотів. Ще у 1974...
З Вікі:
" Письменник прагнув говорити про те, що в суспільній свідомості свої позиції втрачало. А що це був свідомий підхід — свідчить повість «Женя і Синько» (1974).
Відірваність читача від землі, від етноморалі, джерел народної духовності була постійним болем письменника. Звідси те фантасмагоричне місто, що його зводять у мріях Женя й Синько. Основний архітектурний принцип — суміщення Києва з рідним селом, звідки походять Женині батьки і де в них «через кожну хату» — родичі. Жені хочеться, щоб
у тому місті було більше сосон, дубів і беріз, щоб замість вулиць були просіки, щоб до школи ходити повз ставок. Земля і народ, природа і мораль — ці категорії у Близнеця завжди стоять в одному нерозривному ряду — і у «Звукові павутинки», і в «Жені й Синькові», і особливо яскраво — в казковій повісті «Земля Світлячків» (1979)."
А в його часи ще ж не було нинішнього автомоб.пекла.
Цікаво, хто був першим?
І хто ж, нарешті, хоч колись це зробить...
Волк писал(а):
Трохи неочікувано для мене самого, але мені сподобався Макс. Навіть не дивлячись на те, що він трохи соціопат хД
Трохи хаотична розповідь, є помилки з оформленням прямої мови і слів автора, через що іноді доводилось перечитувати, щоб зрозуміти, що до чого.
Своєрідна історія, але щось в цьому є.
Трохи "антигромадські" часи – потребують трохи антигромадської поведінки.

З прямою мовою й справді складно. Я все ніяк не доберусь до знань, щодо передачі думок. У тексті.

Мають же ж якось відрізнятись слова й думки при написанні? Десь зустрічав їдею про похилий текст. Але це таке...