Можна, звісно! Я ще під враженнями, але деякі емоції можу озвучити. По-перше, організатори. МОЛОДЦІ!!! З палаючими очима, з посмішками щасливими, хоч іноді і стомленими. Позитивні, заряджені енергією люди. Від них її набираєшся і, здається, й сам можеш звернути гори.
По-друге, атмосфера. Думаю, вона вдалася. Бурління такої кількості людей, твоїх однодумців, можливість зустріти людей, які розділяють твої інтереси, не може залишити байдужим. Розігріває, баламутить душу, ти несеш цей заряд далі і запалюєш інших. Це класно. Місце і час вибрано просто чудово. Що може бути фантастичніше, чим загадковий квест-центр і містичний Хеловін! А учасники у костюмах тільки додають атмосферності.
По-третє, самі заходи. Цікаві люди. Усіх я бачила вперше. Цікаво читати книги автора, бачити його на фото, та це зовсім не те, що стояти з ним поруч, спілкуватися, просити автографи. Шкодую, що не можна було роздесятеритися, бо хотілося побачити так багато...
По-четверте, майстер-клас. Він був найважливішою подією для мене. Можливість познайомитися в реальності із іншими учасниками Зоряної Фортеці і частково Азимуту. Приємні, цікаві люди. Можливість отримати кваліфіковану критику. Звісно, основну проблему свого оповідання я знала ще і до майстер-класу, на неї люб'язно вказали інші учасники Зоряної фортеці. Але багато інших зауваг були дуже і дуже доречними. Ведучі, Дара Корній і Тала Владмирова, дуже відповідально поставилися до майстер-класу і кожному учаснику, як бонус, було надано роздруківку із наддетальним розбором помилок і ляпів, а також пропозиція звертатися особисто, якщо будуть якісь питання. Критика майстрів була коректна та доцільна.
А від'їжджати було дуже сумно. Поки все. Далі буде...
_________________ Хто чим багатий - тим і ділиться! Протокол Угадайки 2020 https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
|